Jurgen van Kreij

Eigenaar Innovadis

Geboren en opgegroeid in Brabant en voor de studie Computertechniek en Informatica naar het mooie Twente gekomen. Daar heb ik een geweldige vrouw ontmoet en probeer ik ondertussen al bijna 40 jaar met wisselend succes een Tukker te worden.

Ik ben tijdens mijn studie begonnen als elektronica-ontwerper en programmeur bij Group2000, later projectmanager en consultant bij Teelen. In 1994 de stap gemaakt om samen met een vriend een bedrijf in softwareontwikkeling op te richten. Van dichtbij de opkomst van het internet meegemaakt. In 2002 mijn aandelen verkocht en als zelfstandig adviseur aan de slag gegaan waarbij ik als snel tot de ontdekking kwam dat ik in veel dingen goed ben maar in veel meer dingen niet, daar heb ik andere mensen voor nodig. Mijn passie is om samen met een team te werken aan dingen die er toe doen. Dat mag ik vanaf 2004 bij Innovadis doen waar ik sinds 2014 volledig eigenaar van ben.

Bij Innovadis werken we met ongeveer 30 mensen aan innovatieve internettoepassingen waarmee we de wereld ietsje beter en onze opdrachtgevers blij willen maken. We volgen en gebruiken daarvoor de nieuwste ontwikkelingen zoals Internet-of-things, big-data en machine learning. Met internet-of-things waren we al langer bezig, variërend van mengvoedersilo’s van boeren die hun inhoud automatisch doorbellen en ondergrondse afvalcontainers die melden wanneer ze vol zijn. Wij geloven dat de huidige techniek en de ontwikkelingen een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de problemen die met de toenemende vergrijzing en stijgende zorgkosten op ons af komen. En dat dit niet alleen een kostenbesparing biedt maar -nog belangrijker- het leven voor de oudere prettiger maakt. In mijn presentatie zal in toelichten wat er mogelijk is maar ook wat daar nog voor moet gebeuren.

LinkedIn

Terug naar sprekers